Samen genieten met een vibrator

duo vibrator

Een duo vibrator is een seksspeeltje wat speciaal voor koppels is. Je kunt de vibrator gebruiken tijdens de vrijpartij, maar ook als voorspel bij de orale seks. Veel vibrators kunnen zonder handen gebruikt worden, er zijn veel verschillende soorten op de markt tegenwoordig. Wil je niets nieuws proberen in de slaapkamer dan is deze vibrator een uitkomst, vrouwen die moeite hebben met klaarkomen gebruiken het speeltje ook vaak. Voordeel is dat je er beiden plezier mee hebt en het niet stoort tussen elkaar.

duo vibrator

Wat kun je ermee doen?

De duo vibrator is een seksspeeltje wat erg veelzijdig is, tijdens je vrijpartij creëer je nog meer genot. Wil je experimenteren dan is dit het geschikte speeltje ervoor, draag hem tijdens de penetratie of gebruik hem bij het voorspel. Om in de juiste stemming te komen is een voorspel erg belangrijk, in de regel duurt het bij vrouwen iets langer dan bij mannen. Met de vibrator kun je over de gevoelige plekjes strelen, of vind je het spannend om de controle uit handen te geven met de afstandsbediening?

duo vibrator

Meer als alleen het voorspel

De duo vibrator is niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel, modellen voor inwendig gebruik kunnen allemaal gedragen worden tijdens penetratie. Voor beiden zorgt dit voor een geweldige ervaring door de trillingen. De exemplaren voor uitwendig gebruik kunnen ook gebruikt worden voor penetratie, maar zullen minder intens zijn. Voor lesbische stellen zijn er ook vibrators die beiden een intens orgasme kunnen geven. Eén van beide brengt de vibrator in en de ander stimuleert de clitoris ermee.