Leuk geschenk bij Maxilia gekocht

Ondertussen zijn we alweer een paar maanden verder, onze vriendschap is nog steeds bezig met groeien, beter zo. Zowel Victor als ik zelf willen ons niet meteen koppelen, maar genieten van de mooie dingen in het leven. We hebben nog zoveel te zien en te doen, daar past een vaste relatie momenteel niet bij, en zoals we het nu doen vinden we beiden prettig. Een keer in de twee weken hebben we een afspraak en gaan dan iets leuks doen. Vaak gaan we een hapje eten in de stad, waarna we een bar induiken om daar nog wat te drinken. Nu was het zo dat hij bijna jarig is en ik voor hem een apart cadeautje had gekocht, een kentekenplaathouder met tekst, speciaal laten maken bij Maxilia. Zelf leek me dit een gepast cadeau omdat we verder geen relatie hadden, maar op deze manier aan me kon denken. De tekst was een van zijn favoriete uitspraken, daarom leek het me leuk om dit vast te leggen op zijn kentekenplaathouder. Niet alleen kentekenplaathouders, maar ook andere leuke spullen kan je bij Maxilia bestellen met een leuke tekst of een logo51473_uv2

Mooi geschenk

Mijn date, Victor, vond het geschenk geweldig, en inmiddels pronkt de kentekenplaathouder met tekst op zijn auto. Ik krijg steeds meer gevoelens voor Victor, maar ik wil niet te hard van stapel lopen. Daarom hoop ik ook in de toekomst nog meer gezellige uitstapjes met hem te kunnen maken, breekt ook een beetje de sleur in het dagelijkse leven. 51472_blf1